Работно време Понеделник до петък
Телефон. +359 878 190 002
Начало contact@petyagorcheva.com

Услуги

консултации

Предлагани услуги

Индивидуална консултация

Подходяща е за всеки, който иска да се развива, който е осъзнал, че има проблем и търси решения или иска просто да бъде изслушан и да получи различна гледна точка.

Научи още

Консултация за двойки

Този вид консултиране най-често е с двамата партньори и в него обсъждаме всичко, което не Ви харесва в отношенията Ви и начина, по който минават общото Ви време и съжителство.

Научи още

Семейна консултация

Този вид консултиране най-често е с двамата партньори и тяхното дете, обсъждаме всичко, което не Ви харесва в отношенията Ви и начина, по който общувате, най-често това е периодът на пубертета.

Научи още

Депресия и тревожност

Всички понякога изпитваме тревога, което е нормално в определени ситуации от нашия живот. Нужно е обаче да си даваме сметка, кое за нас е реална опасност и кое не. Хората с тревожни разстройства често изпитват натрапчиви и нереалистични тревоги от ежедневни ситуации.

Научи още

Зависимости

Най-често свързваме зависимостта с наркотици, алкохол, хазарт и цигари. Отношението, с което се сблъскват "зависимите" хора е негативно, грубо, отхвърлящо. Истината е, че рядко си даваме сметка, че почти няма НЕзависим човек. Зависимостта може да е към кафе, храна, социални мрежи, фитнес, шопинг, хора…

Научи още

Деца и подрастващи

Училище за родители няма, често ние се учим в движение и за съжаление дали сме били добри или не, оценката идва от нашите деца и това, което сме създали, като личности. Често съм търсена от родители на деца с проблемно поведение, затруднено общуване или от родители на вече тинейджъри.

Научи още
Милка Голешова
Милка Голешова
10/10/2021
Продължавай все така!
Виолета Августинова
Виолета Августинова
09/10/2021
Изключителен професионалист. Желаем много успехи!
Birsen Rasimova
Birsen Rasimova
17/05/2021
Радвам се ,че познавам тази Жена и имам възможност да комуникирам с нея ,защото след всяка среща се чувствам мотивирана и балансирана 😉
aleks pain
aleks pain
08/05/2021
Истинска професионалиска,много ми помогна
Вени Красимирова
Вени Красимирова
25/02/2021
Най-добрия психолог за мен и за детето ми. Благодаря ти Петя!