Работно време Понеделник до петък
Телефон. +359 878 190 002
Начало contact@petyagorcheva.com

Услуги

Консултация за двойки

Този вид консултиране най-често е с двамата партньори. В него обсъждаме всичко, което не Ви харесва в отношенията Ви и начина, по който минават общото Ви време и съжителство.

Нашия мозък играе важна основна роля във формирането на идентичността ни и начина, по който се определяме. Неговите постоянни и бързи реакции спрямо хора и среда създават предпоставката за нас самите. А тя може да бъде много различна от онова, което сме в действителност. Всичко това ни поставя в определена роля, когато трябва да се напаснем с човека до нас.

Често чувам: „ Усещам, че съм дребнава, разбирам, че нещата не си струват скандала, но то е по-силно от мен.“. Тук е моята намеса. Да ви помогна да разберете дали сте с правилния за Вас човек и дали сте дребнави или отстоявате лични граници. Случва се човек в забързаното ежедневие да се „загуби“, да се усъмни във всичко и всички. Разговор със специалист може да Ви помогне да се върнете в „правилния“ път, да преоткриете ценностите си и да израснете емоционално и духовно.

Цена: 179 лв.

до 90 минути