Работно време Понеделник до петък
Телефон. +359 878 190 002
Начало contact@petyagorcheva.com

Как да угодя на мъж?!

Как да угодя на мъж?!

Как да угодя на мъж?!

„Искам да направя мъжа си щастлив и довелен! ”- може би подобна мисъл е минавала през глават на всяка жена? Някоя от вас иска да съблазни и да бъде с определен човек, а има и дами, които желаят да превлекат вниманието на всеки мъж и така да направят своя избор. Не се колебайте да промените  нещо в начина си на общуване, за да привлечете и зарадвате противоположния пол. Живеем в общество и сме заобиколени от хиляди изкушения, всичко вече е на едн клик разстояние и то в ръцете ни. От храната, дрехите до секс услугите, нужно е само да си го пожелаем. Затова е нужно да сме актоални, но и различни! В противен случай човек може да мине покрай съдбата си. В тази статия ще споделя няколко стратегии как да го направите.

Какво поведение да имаме, за да се харесеме на мъжа.

Какви практики да използвате, за да се влюбите в мъжа срещу вас.

Каква трябава да сте в леглото, за да задържите вниманието на любимия.

Малки хитринки, за да доставите наслада на „силния пол” в леглото.

От какви жени биват превлечени мъжете.

 

   Да предположим, че сте си поставили  за цел да направите мъжа до вас щастлив. Най-напред нека уточним, неко.Кои жени смятате за привлекателни?

Истинката жена, трябав да се обича, цени и чувства добре в кожата си.Ако сама не зачита достойнството си, няма как да очаква и от околните кащото поведение. Когато започнете да си правите сама искрени комплименти в огледалото, то тогава със сигурност ще привлечете вниманието на противоположния пол. Здравословната любов към самите себе си по никакъв начин не е свързано с егоизма и се проявява в грижата за външния ни вид, вниманието към чувствата, желанията и потребностите на хората. Един мъж ще обърне внимание на здравата жена, тъй като той подсъзнателно ще я оцени като бъдещата майка на децата си.

Здравият човек  винаги има едно много специфично излъчване, сияние излъчва жизненост, одухотвореност иизлъчва сила с която е готов да превземе света.Никои не би искал да се запознае с безжизнени, мрънкащи и негативни хора.В съзнанието ни веднага изниква страха, че и отсрещния може да стане толкова отблъскващ.Затова е много важно да се грижите за здравето си.  Посещавайте личния си лекар своевременно и не чакайте нещата да излязат извън вякаква норма, спортувайте редовно, хранете се правилно. В портивен случай може да сте на 20 години, а метаболитната ви визраст да е на 85 години, съм била свидетел и на обратното как жена минала 50 години има жизнени и емоционални сили ,като на 25 годишните. Всичксо е във вашите ръце.

Мъжете не толерират  глупавите жени.

Тук нямам предвид да имаме мнение по всички теми или отговори на всякакви въпроси от академична степен, достатъчно е да се четат книги и полезни статии.Една дама е редно да се интересува от световни събития и да има собствена гледна точка. Ако сте достигнали емоционална зрялост и се осъзнали пропуските си винаги можете да попълните лирсващото пъзелче, като четете, ходите на групови събития, гледате клипчета , посещавете различни курсове. Сега всичко е лесно достъпно, само на един клик, както вече споменах.Намерете време и отидете на театър, форум, изложение или изложба, намере вашето нещо с което да запълните свободното си време.Тогава със сигурност ще бъдете достоен и интересен събеседник, защото освен, че ще зададете тема за разговор ще можете да задавате и адекватни въпроси.

Мъжкото внимание бива привлечено от жени, които са си самодастатъчни.

Самодостатъчният човек не зависи от другите хора в своите решения и преценки. Здраво стъпилата на земята жена не би прехвърлила отговорността за проблемите си на плещите на мъжа срещу нея.Самоуважаващата се жена излъчва уверености лекота. Демонстрирайте сила пред мъжа, че не се страхувате да оемете отговорност  и  да намериете решение на малки проблеми. Избягвайте да критикувате и отказвате пред мъжа, дори наистина нещо да не ви допада.Ако искате да получите уважение и подкрепа необходимо е да напарвите същото. Не е добре за вас да спорите, по-добре е да останете недоразбрана отколкото да впуснете в дълги и ненужни обяснения.

Възможно ли е да простите предателството на съпруга си и заслужава ли си?

Този въпрос аз много го обичам, отговора е във всеки един от нас и е многозначен.Много зависи, дали ние сами ще можем да продължим напред без да връщаме лентата и човека в миналото. Дали ще простим зависи от това дали ще приемем. Дали си заслужва пак е индивидуално в крайна сметка  сме само хора и грешките на никой не са чужди.

Вашият коментар