Работно време Понеделник до петък
Телефон. +359 878 190 002
Начало contact@petyagorcheva.com

Пет признака, че връзката ви потъва

Пет признака, че връзката ви потъва

5 признака, че връзката ви потъва

Имате ли представа, че връзките никога не се разпадат толкова бързо колкото ни се струва? Най-често живеете заедно години наред и всичко е „много добре, обичате се“. Докато в един момент партньора застава и заяваява „Мисля, че отношенията са ни изчерпани, нека се разделим”.

Нека да поговорим защо това се случва и как да не допускате нещата да стигат до тук.

  • Как да разберете, че кораба на любовта има малки  дупчици и скоро това може сериозно на го накара да потъне?
  • Как да разберете , че връзката ви е обречена?
  • Възможно ли е да си го върнете обратно и събудите желанията му?
  • Защо да съживяваме несигурни взаимоотношения?

 Как да разбера,дали връзката ни се е изчерпала? Не четете какво предсказват звездите  или не търсете отговора при врачки. Има конкретни неща, които ще ви кажат, че е време да вземете  мерки.

 № 1: Мъжът ви умишлено си запълва времето с други неща (неотложна работа, важни клиенти, социални мрежи, приятел в нужда) и все по-често не му остава време да сте заедно.

 През почивните дни отива на футбол или с колеги  . В делничните дни той винаги има срещи до 21:00 ч. Дори когато мъжът ви е у дома, той вижда само дисплей и чиния с храна.

Ако мъж бъде завладян от жена с висока енергия, която се гласи специално за него , която е интересна и с нея може да се общува на различни теми, ако има разнообразие дори в леглото, той със сигурност няма да си помисли да я избягва, а ще се наслаждава и ще си иска и още, и още.

№ 2: Вие сте изцяло отдадена на връзката, но той дори не ви забелязва

Това е една от най-дискутираните теми на повечето групови срещи, които организирам. Само жена може да съблазни мъж с нещо, което той не епожелал, при което след това се възмущава: „О, той е голям женкар, използваме, не вижда нищо друго в мен освен декултето ми или дупето ми….Изобщо не ме цени, като жена! “

Човека до вас  може дори да не забележи, че за вечеря степриготвили изумително гурме, което ви е отнело почти целия ден , ако усети нежния аромат на кожата ви, ако стаята е романтично украсена и към спалнята ви води пътечка от свещи.

Не забравяйте, че ако човек не ви е помолил за нещо, тогава той не би го оценил. Вместо да го упреквате, че не цени времето, което сте отделили  и да скапвате както вашето настроениое, така и вечерта, по-добре е да помислите как да се „разтоварите“ от това, което яде вашето време и енергия, и да намекнете на любимия си, че би било хубаво да „вечеряте в любим ресторант ”.

№ 3:Какъв е цветът на настроението?

Мъжът не се   интересува вашия жевот и какво се случва в ежедневието ви.Понякога закъснявате с приятелки в бара, той дори не забелязва.Решихте да си промените цвета на косата от кестенява на ярко червена, той пак няма мнение и е безразличен.Търсейки мнението му отговора е: „Мисля, че имам бърнаут, извинявай!” Тук няма да отрека, че свободата е много готина! Само не бъркайте свободата със загрижеността. Подобно поведение само казва, че не му пука къде си, с кого си и как изглеждаш.В нормалните взаимоотношения има емоционална заинтересованост и обратна връзка .

Вашият мъж: Нежно ще ви подкани да се погрижите за себе си, да отидете на масаж или разкрасителна процедура , той би искал жената до него да изглежда добре и да се чувства добре

№ 4: Когато се опитате да се свържите с него, абонатът не отговаря

Вие чудесно звнаете, че когат имате проблем е редно да го обсъдите заедно, но как трябва да постъпите ако мъжът ви не желае да говорите за нищо? В такива ситуации практически няма шанс за възстановяване на отношенията. Няма как само от едната страна да се полагат усилия и да се очаква прогрес. За тези взаимоотношения са необходими двама.

№ 5: Не се интересува дали сте щастливи или не

Сега ще представя една много проста истина пред вас: „Знаеш ли за кои жени мъжете са готови да направят всичко? “ Отговорът би бил: „Естествено за красивите “, но не е!

Правилният отговор е в името на любимата дама.

Истински загрижения мъж, винаги ще се стреми да ви угоди, дори и в дребните житейски неща.Той ще знае размера на белюто ви, кой е любимия ви цвят, каква музика харесвате, кой е любимия ви автор, книга и т.н.

Един мъж спрял ли е да мисли за това, което ви прави щастливи, значи имате повод да се замислите, това ли е връзката, която искате? Защо да си губите времето в незряли отношения?

След като сте изчели моята статия и ви се иска сега на момента да прекратите взаимоотношенията си? – Не бързайте толкова много!

Твърде вероятно е в рамките на 10 минути да съжалите, след 30 ще сте на път да изядете един голям шоколад , и до час вече ще искате да го върнете, убедена съм !Ще си задавате въпроса, той наистина ли е „Смотаняк”?

Определено връзката ви има нужда от промяна, но от вас зависи дали  взаимоотношенията ви ще потръгнат или ще потънат.

Вашият коментар