Работно време Понеделник до петък
Телефон. +359 878 190 002
Начало contact@petyagorcheva.com

Каква е причината връзката ни да се разпада?

Каква е причината връзката ни да се разпада?

Каква е причината връзката ни да се разпада?Все по-често в практиката ми се сблъсквам със следната истина. Семейните отношения не вървят.Няма разбиране, няма интимност, няма пламък, няма бъдеще…всичко е потънало в битовизъм и няма и следа от романтика, любов, възхищение, приятен разговор или заедност.

Когато започнем да работим с мъжа решил да ми се довери, често наблюдавам, че той е склонен на компромиси и много бърза промяна в поведението и следва съветите ми, но това което се случва в 98% от случайте е следното: Жената не поддава!Сблъскваме се с отпор. Винаги извиненията са много сходни-децата, изморена съм, не се чувствам добре. Мъжът се чувства отхвърлен и отбълснат. Това, което искам да споделя от опит и зная, че работи е, че докато жената не реши да се промени, не реши да погледна партньора си с други очи нещата са обречени и то ЗАЩО?Защото мъжете реагират на нас жените!!!Каквито сме ние такива са и семействата ни!!!

Каква е причината повечето бракова да са разпадат или да са нещастни?

Причината е в това, че мъжете и жените имаме лазлична прадстава за това какво е Любовта в семейството.

Аз направих своето проучване и сега ще споделя резултатите.

  • За един мъж е важно да получава СВОБОДА от дамата на сърцето си(но не свободия). Да прави любимите си неща без да получава скандали, да има своето време с приятелите си или за важните за него неща, за него е важно да не се чувства обсебен и задушаван.
  • Второто нещо от което се нужда мъжа е доверие. Дайте на мъжа до вас доверие и той ще бъде най-щастливия човек. За мъжа е много важно да му вярвате, не само, че не би изневерил, а че той може да се дправи във всяка ситуация. Той има нуждата да знае, че каквото и решение да вземе вие вярвате, че е било най-правилното.
  • Третото нещо, което търсят и желаят да усетят във връзката си мъжете е приемане!

Пълното приемане такъв какъвто е, а не какъвто вие искате да бъде!!!Безусловно приемане  еистинската любов-тръгнем ли да променяме човека срещу нас и да го моделираме, то значи ние искаме някакъв наш идеал.Той си е достатъчно съвършен не е нужно да пипаме повече!

  • Следващото нещо без което не може една успешна връзка е ВЪЗХИЩЕНИЕТО!Всеки мъж желае да чуе колко е велик, незаменим, добър, единствен, можещ, талантлив, упорит, прекрасен и т.н.Всяка дама успяла да накара мъжа си да се чувства по този начин и му го припомня си гарантира неговото внимание.
  • Не на последно място и не маловажно слагам БЛАГОДАРНОСТТА!!!Аз лично смятам, че това е необходимо и за дмете страни, но примера се дава от жената. Много често питайки: -Ти благодариш ли на съпруга ти?- в отговор получавам:

-Че за какво да благодаря?-Важно е да си благодарим , както е важно да си припомняме защо сме избрали именно този човек до себе си…защо именно него посочихме за баща на децата си? В забързаното ежедневие, в проблемите и незгодите някак си много по-лесно се фокусираме върху нещата, които ни дразнят и така… ВАЖНИТЕ НЕЩА ОСТАВАТ НА ЗАДЕН ПЛАН….

Следва продължение….

Вашият коментар