Работно време Понеделник до петък
Телефон. +359 878 190 002
Начало contact@petyagorcheva.com

СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНИ ПРЕЗ МАРТ 2020 Г

СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНИ ПРЕЗ МАРТ 2020 Г

Ще можем да кажем на следващите поколения  какво сме преживяли и най-вероятно ще им е трудно да повярват?Ще говорим за болката и за неизвестността. И ще говорим за мъдростта и честта, които този път ни е предал. Много често мисля за доброто, което можем да намерим, докато сме изолирани, да се подслоним и да изпитаме повече тишина.

И така..

… тъй като повечето хора ме възприемат, като позитивен човек бих искала да ви предложа някои от предимствата на тази ситуация (докато другите се фокусира върху  негативизма) …

 • Цялото истинско изцеление, трансформация и еволюция се случва – не навън в света – а дълбоко в пустинята – на  уединението и тишината.
 • Да бъдеш принуден да стоиш на едно място за дълго време също предоставя рядката възможност да бъдеш невероятно креативен.
 • Времето на неудобство е време на уникален  растеж. Не се развиваме толкова много, когато всичко е лесно. Най-великите решeния са вземани под натиск или във време на промяна.
 • Поради вируса много семейства станаха много по-близки и осъзнаха силата на заедността. Хората, които трябваше да простят, са простили. Много неща се поправиха, много истини се казаха, хората преоткриха собствените си таланти и възможности…
 • В момента приемаме всичко заобикалящо ни по-малко за даденост. Възможността да отидеш на пазар за свежи зеленчуци. Разходка в парк. Отиване в ресторант.  Тези неща отново изглеждат специални.
 • Пандемията ни принуди всички да забавим темпото. Това ни дава страхотния шанс да опознаем по-добре себе си. Нашите страхове и рани. И докато използваме период, за да надградим себе си, ето, че имаме възможността да преобразуваме трагедията в триумф.
 • Мнозина разбраха, че всички скъпоструващи неща, закупени с цел да изглеждат по- добре и различно на улицата, нямат никаква стойност – когато никой не е на улицата.
 • Хората отново четат книги!!!. Класика и съвременни съкровища. Поезия и биографии.
 • Страданието промени много хора. Съседите си помагат взаимно. Непознати се усмихват един на друг, съпричаснстта я има, търпението се върна!!! Доказахме си, че емпатията и ЧОВЕЧНОСТТ ГИ ИМА!!!
 • Виждаме отново Майката Природа да диша. Без самолетите да летят, фабриките да димят и корабите да плават, небето, земята и океаните заслужено си починаха. Това е безценна печалба-тя няма стойност. Това е нещо ВЕЛИКО!
 • Много хора включително и моето семейство използвахме това време за прогрес, за да научим  нови умения и знания, да изградим нови връзки, нова проницателност, така че когато всичко се отвори отново,  да бъдем  по-ценни, както в професинален така и в личен план.
 • Това е време на духовно израстване. Когато нещата се разпадат, на нас хората ни се предоставя възможност да се сътворим отново. Част от нас умира, за да можем да се покажем по-креативни, смели, щедри и полезни. Пуснахме това, което трябваше да стане всичко, което трябва да бъдем. И това е благословия. Не е проклятие.

Силно се надявам тези уроци да ни напомнят за доброто в лошото. И да ни помогне да утвърдим своето величие, да се изправим пред  страха.

Тук съм, за да помогна. . .Искрено ви благодаря за вярата в работата ми. Заедно можем повече!!!

Работя по много нови проекти, които ще ви предложа съвсем скоро.

… за да изчистим страха, съмнението и дълготрайната си слабост.

… да растеш и да се развиваш по-близо до най-добрия си Аз, в своя полза и благословията върху един по-добър свят.

… Най-добрият начин да направите живота си много по-добър е да направите себе си много по-силен, по-можещ, по-знаещ ЧОВЕК!

 

 

Вашият коментар